Най-вероятно и вие като повечето жени си мислите, че мъжете

...
Най-вероятно и вие като повечето жени си мислите, че мъжете
Коментари Харесай

Недостатъците, които богатите мъже харесват в една жена

Най-вероятно и вие като множеството дами си мислите, че мъжете се интересуват единствено от гърдите, бедрата и това да сте руса. В интерес на истината мъжете са много по-сложни същества. В идващите редове ще обърнем внимание на това, което в действителност ги притегля в една жена и то изключително богатите представители на мощния пол.

Неравномерни зъби

Брекетите са отлично откритие на науката и са помогнали на хиляди хора да се снабдят с мечтаната усмивка. Истината обаче е, че има мъже, които намират за привлекателно дамата до тях да има разстояние сред зъбите или пък по-издадени кучешки зъби.
 Британски учени развенчават мита за връзката сред тестостерона и житейската реализация Британски учени развенчават мита за връзката сред тестостерона и житейската реализация
Британски биолози се усъмниха дали равнището на тестостерон при мъжете отразява какъв брой огромен обществен и стопански триумф реализират. Това с...

Тези дефекти дават в действителност повече сексапил на дамата и по този начин от недостатък се получава резултат. Мили дами, в случай че вие попадате в тази категория, не се тормозете да се усмихвате, тъй като сте красиви такива, каквито сте.

Трапчинка по бузата

Има хора, които като се ухилен, се получават трапчинки. Техните лица се запомнят по-лесно поради това, а и мъжете го намират за извънредно секси. Това е като с бенката на Мадона над горната ѝ джука на млади години. Според изследване, това повече възбужда умните и богатите мъже, в сравнение с обилния бюст.

Бунтарки

Старомодното мислене, че мъжете търсят послушна жена, която да ги поддържа, последователно отминава. Днешните привлекателни дами са тези, които имат лично мнение и не се тормозят да го споделят и отстояват. Именно те са тези, които притеглят мъжа и го карат да ги „ укроти “, а това несъмнено е много секси.

Дълги ръце

Нови изследвания демонстрират, че мъжете повече заглеждат ръцете. Те са привлечени от дами, които имат дълги ръце. Да, талията и бедрата също остават водещи. На последно място спадат дългите крайници.
 Жените с този цвят на косата са като магнит за мъжете Жените с този цвят на косата са като магнит за мъжете
Жените са нежните създания и държат на това да наподобяват добре. Поддръжката на външния им тип е нещо извънредно значимо за дамите. Те година..

Невротични дами

Жените, които страдат от безпокойствие, са по-склонни да останат в дълга връзка. Според американско изследване 34% от дамите с дълготрайна връзка страдат от някакво невротично заболяване.

Литературата от своя страна демонстрира, че дамите се безпокоят доста повече от мъжете. Поради тази причина много мъже са склонни да поясняват отрицателното безпокойствие в дамата, като емоционалност. От друга страна те се изживяват като нейният рицар на бял кон, който е подготвен да я избави от паниките. С други думи, те се усещат потребни и мощни за своята принцеса.

В която и категория да попадате или пък даже да не сте измежду описаните видове, няма нищо по-ценно от това да бъдете себе си. Истинският мъж точно това ще оцени във вас и в случай че е верният човек, то той ще ви харесва такава, каквато сте.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР