Най-възрастният депутат в 47-ото Народно събрание Силви Кирилов откри първото

...
Най-възрастният депутат в 47-ото Народно събрание Силви Кирилов откри първото
Коментари Харесай

Най-възрастният депутат откри първото заседание на парламента

Най-възрастният народен представител в 47-ото Народно заседание Силви Кирилов откри първото съвещание с обичайното удряне на звънец.

В словото си той съобщи, че страната се намира в невиждана обстановка на съмнение и компликации. Обърна се към младежите, мнозина от които емигранти и им подсети максимата " Свободата не е да правиш каквото искаш, а да не правиш каквото не искаш ".

Кирилов прикани за обединяване и настоя депутатите да оправдаят оказаното им доверие в името на България и българите.

" Много съм щастлив и благополучен да видя толкоз младежи в състава на 47-ото Народно заседание. Вярвам в младите, тъй като те носят нов взор, нови хрумвания, доста сила, свои цели, идеали и упования ", сподели още той.

Кой е Никола Минчев? Кандидатурата на Политическа партия за ръководител на Народното събрание -.
Първият ръководител на Народното събрание при откриването му: Уважаеми президент Плевнелиев...
С послание към Росен Плевнелиев като парламент при започване на речта си стартира ръководителят на Народното събрание доктор Силви Кирилов от " Има та...

" Време е да загърбим нашите персонални и политически разлики в името на националните и публични ползи. Време е да си спомним, че волята и желанието за смяна, даже да са общи, вършат нещата вероятни, само че не ги вършат лесни. Прозрачността в дейностите на политическите сили и спазването на дадените обещания, политическата уместност ще възвърнат доверието в държавността. Народът ни слага извънредно значими и съдбовни задания за разрешаване и ние би трябвало да оправдаем доверието с възприятие за отговорност и готовност на нашите интелектуални качества и нашият морал за разрешаването им ", приключи речта си Силви Кирилов.

След това депутатите поставиха клетва, а след нея прозвучаха химнът на България и химнът на Европейския съюз.

На първото съвещание на 47-ото Народно заседание участват президентът Румен Радев , вицепрезидентът Илияна Йотова , както и служебният министър председател Стефан Янев и членовете на служебното държавно управление.

Още от ПОЛИТИКА:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР