Най-важното сега е партиите да намерят смирение, да предотвратим катастрофата

...
Най-важното сега е партиите да намерят смирение, да предотвратим катастрофата
Коментари Харесай

Борисов: Иде Радевата зима

" Най-важното в този момент е партиите да намерят примирение, да предотвратим злополуката или обществено известна като „ Жан Виденова зима “, в този момент ще е „ Румен Радевата “, сподели през днешния ден в Провадия някогашният министър председател Бойко Борисов.

„ В момента, в който страната влезе в тази рецесия, Румен Радев ще излезе и ще каже: „ Ами партиите не оправиха “, а той сътвори всичките тези партии и всичко това “.

Борисов сподели още, че в случай че на изборите ГЕРБ бъдат първа политическа мощ, ще беседват с останалите партии.

„ Какъв механизъм и какви формули могат да се намерят два месеца в изискванията на тежка рецесия, Covid рецесия, първи по смъртност, с рекорден спад на вложенията, избор след избор, големи заплащания в обществената сфера необезпечени. Нека да гледаме зад всеки какъв брой хора стоят и въз основата на това да се опитаме да не стане Жан Виденова рецесия “, сподели той.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР