Най-важното е, че няма да позволим провокатори и насилници да

...
Най-важното е, че няма да позволим провокатори и насилници да
Коментари Харесай

Буяр Османи: Няма да позволим на насилници да ни провокират

Най-важното е, че няма да позволим провокатори и насилници да ни предизвикат. Аз по тази причина съм тук -  ние градим положителни основи с Република България и няма да позволим на който  й да подбудител да скапва нашите връзки. Това сподели външният министър на Република Северна Македония на излизане от Военномедицинска академия, където беше на посещаване при пребития българин от Охрид, съобщи кореспондент на Агенция " Фокус “.

Дойдох през днешния ден тук, с цел да пожелая здраве на моя съгражданин, само че на първо място да посочи, че няма да позволим климат на диалект на омразата, безапелационен е Османи. “Идентифицирани са нападателите, единият е наказан на 30 дни арест и ще бъде изправен пред правораздаването. Другите към момента се търсят “.

Единственият метод е атмосфера на нула толератнност на диалект на ненавист, принуждение, което се отнася на етническата и културна основа, добави още външният министър на РСМ. " Никой не смее да бъде атакуван поради това, че се усеща подобен, какъвто се усеща. “
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР