Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното
Коментари Харесай

Три минути: ПП отказа подкрепа на ГЕРБ. Те пък още не са я поискали. Българската армия очаква саботажи от Русия

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
“Продължаваме смяната ” няма да поддържат ГЕРБТе пък към момента мълчат. Същото прави и “Демократична България ”Русия се снабди с нов комшия от НАТО
Бившият американски президент за малко арестуван от съда в Манхатън, с цел да му бъдат предявени 34 обвинявания. Става дума за дело за заплащане на рушвет на порноактрисата Сторми Даниелс, с цел да пази в загадка собствен полов контакт с Тръмп.

А в този момент в България - “ ” взе решение да не поддържа държавно управление с мандат или присъединяване на ГЕРБ. Другата част от обединението - “ ”, също е провела съвещание на управлението, само че към момента няма информация за взети решения. Нищо не се чува и откъм партията победител, ГЕРБ.

оповестяват, че Министерство на вътрешните работи проверява съмнения за пазаруване на гласове във Варна, където Славена Точева от ГЕРБ получи рекордните над 10 хиляди преференции.

Петата политическа мощ в новия парламент ще е Българска социалистическа партия. Те пък ще решат какво държание да имат след “вътрешен референдум ”, сподели. Тя упрекна за по-слабото си показване конкурентната коалиция “Левицата ”, както и президента Радев.
Радев праща посланици
Самият партиите да стартират по-бързо диалози за сформиране на държавно управление и да не чакат плануваните по конституция съвещания при него.

оповестяват, че служебното държавно управление и Радев не престават да сменят посланици. В листата са Германия, Ирландия, Израел, Индия.

Липсата на постоянен кабинет работи в интерес на " проруския президент " Румен Радев, разясниха специалисти пред Свободна Европа. - избор сред " корупционно-феодалния модел " и " проруския президент ".

Министерството на защитата чака съветски хакерски атаки, както и “провокиране на обществено неодобрение и миграционни процеси, диверсии и саботажи ", за положението на защитата и Въоръжените сили на България за 2022 година

изчака да минат изборите, с цел да осъди държанието на водача на “Възраждане ” Костадин Костадинов. Става дума за нападателно държание на проруския политик по отношение на журналистката Флора Стратиева.

Намерете още 3 минути през днешния ден, с цел да гледате репортажа на Генка Шикерова и Мирослав Михайлов от на Европейския съюз. Там никой не се връща, само че дребното останали хора въпреки всичко гласоподаваха.

Ако харесвате този бюлетин, препоръчайте го на другари и им изпратете
НАТО пораства
. Традиционно неутралната страна изиска да влезе в алианса откакто Русия атакува Украйна през 2022 година

Ако предпочитате да научавате новините с видео, то към този момент е време да ни последвате в Инстаграм. там историята за това по какъв начин Русия накара Финландия да се причисли към НАТО.

Държавите от НАТО усилват производството на оръжие, с цел да поддържат Украйна в битката ѝ с съветската експанзия, сподели генералният секретар в изявление за Радио Свободна Европа.

Един огромен риск за завой в развиването на войната в Украйна са изборите в Съединени американски щати в края на 2024 година Смяна в Белия дом ще усложни доста обстановката, предизвестява.

Белгийски и немски служители на реда влязоха в централата на в Брюксел. Става дума за следствие на немски политик.
Русия нападна Одеса
е изстреляла вълна от ирански дронове по област Одеса. желае да размени " Вагнер " с други частни армии в Украйна, твърди английското разузнаване. Екипът на Алексей Навални отхвърли, че има нещо общо с убийството на Владлен Татарски.

Градът им се е трансформирал в " място от постапокалиптични филми ". Развалини, дупки от шрапнели в стените и насилствен живот подземен. този роман за живота в Авдиивка.

Последвайте Свободна Европа и, с цел да получавате най-важното напряко в телефона си.
Човек на деня
Те са четири девойки, които влязоха в историята на българския спорт. В рубриката на Свободна Европа ви представяме Емма Нейкова, Белослава Иванова, Калина Атанасова и Ана Михайлова, които завоюваха първия екипен орден за България в женската фехтовка от международно състезание.

се за този бюлетин, с цел да получавате всяка заран в пощата си " 3 минути " – обзор на най-важните вести.

Искрено ваш,

Иван Бедров
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР