Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното
Коментари Харесай

Три минути: Фалшивите новини вече идват от най-горе. Отново взривове на летище, използвано срещу Украйна

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
Невидим газЕксплозиите в съветски летищаКарим Бензема
Вие виждали ли сте газ? Двама министри ревизираха строителството на интерконектора с Гърция и споделиха, че газ не са видели. Газът е транспарантен, както знаем. Казаха също, че строителството не е приключено. и откри, че и газ има, и акт 16 може скоро да има. “Не ни демонстрираха такова нещо ”, разясниха от държавното управление, което преди седмица разгласи “хаос и съсипия ” в енергетиката.

със притежателя и управлението на строителната компания, която построява тръбата, както и с плановата компания. Целта е оповестена като “изясняване на действителното положение ”.

Евентуалното закъснение на връзката с Гърция се употребява като мотив за възобновяване на договарянията с “Газпром ”. Това гледище обаче се основава на пресилен риск от дефицит на газ и цялостно непознаване на геополитическите опасности от изнудване от страна на Кремъл. Това са част от за проучване на демокрацията, за който написа в “Медиапул ”.
“Последният вид ”
Държавната компания "Булгаргаз " ще получи лв. за закупуване на природен газ, реши Министерският съвет.

Служебният кабинет обмисля всички вероятни източници на природен газ за България, в това число и съветската държавна компания "Газпром ", само че тя е " ", сподели служебният енергиен министър Росен Христов.

Това се случва на фона на митинги против газовата взаимозависимост от Русия., с цел да научите какво стимулира хора да излизат на площада и да желаят “да не сме васал на Русия ”.

Искате ли да споделите вашето мнение? Коментирайте на страницата ни във или пишете на.
“Подкрепяща тероризма ”
станаха в региона на военното летище "Зябровка " в източната област Гомел в Беларус, ситуирано покрай украинската граница. Според Киев то е било употребявано от съветските военновъздушни сили за набези в Украйна.

в Крим е изгубило най-малко девет военни самолета, демонстрира разбор на Радио Свободна Европа/Радио Свобода., в която избухнаха серии от детонации във вторник.

Украинският президент Володимир Зеленски предизвести интернационалната общественост за заплаха от, сходна на тази в Чернобил през 1986 година

"Русия е терористична страна, която държи за пленник Запорожката АЕЦ и я употребява за изнудване ”, сподели той.

разгласи Русия за "държава, подкрепяща тероризма ” и прикани другите страни "да изразят същото мнение ".

Много страни към този момент лимитират пътув
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР