Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното

...
Най-важните новини с линкове. Отнемат три минути четене.Добро утро. Най-важното
Коментари Харесай

Три минути: Военната помощ за Украйна е отпаднала от дневния ред. Русия отвори 480-километров фронт

Най-важните вести с линкове. Отнемат три минути четене.

Добро утро. Най-важното през днешния ден:
Ултиматум за Мариупол “Има подобен народ ”Ризата на Макрон
Днес е вторият ден от визитата на украинския външен министър. “Русия унищожава, убива, изтезава, изнасилва. Това не е Русия, която заслужава състрадание и схващане ”, сподели той. Кирил Петков и Теодора Генчовска дадоха обещание поддръжка за украинските бежанци и помощ “в сходство с опциите ”.

Кулеба има планувана среща с президента Румен Радев, а съгласно сътрудниците от Клуб Z ще бъде изслушан и от външната комисия в Народното събрание. От нейния дневен ред обаче на ГЕРБ и “Демократична България ” за даване на военна помощ на Украйна.

Изпратете ни вашето мнение по тази или друга тематика на.
Новата фаза на войната
Москва сложи на бранителите на Мариупол, които са се скрили в металургичния комплекс “Азовстал ”. Те споделят, че няма да се предадат и ще се бият до дъно.

Русия стартира нахлуване по фронтова линия в Източна Украйна. Зеленски назова това “битката за Донбас ”. Лавров - “нова фаза на интервенцията ”.

Руският външен министър разяснява също, че Русия има намерение да употребява в Украйна. Така той отговори на въпроса дали Москва възнамерява да употребява нуклеарно оръжие.

Путин награди военния отряд, упрекнат от Украйна за. Градът беше окупиран от съветската войска повече от месец, а след изтеглянето ѝ бяха открити стотици тела на цивилни по улиците, в къщите и в всеобщи гробове.

Близо са напуснали страната си поради войната, демонстрират данните на Организация на обединените нации. Това е най-голямата бежанска вълна след края на Втората международна война.

Изпратете на другари, с цел да се абонират и те за бюлетина “3 минути ”.
Какво промени войната
Допреди няколко месеца Финландия и Швеция нямаха никакво желание да се причисляват към НАТО. Войната на Путин против Украйна обаче ги накара да трансформират мнението си. Въпросът към този момент не е дали, а какъв брой скоро двете страни ще станат членки на алианса. на Рикард Йозвяк.

Международният валутен фонд ревизира прогнозата си за растежа на стопанската система по света, в това число и за България. Очакването в този момент е за година Преди войната прогнозата беше за растеж от 4,4%, написа “Дневник ”.

Въздушното пространство на Европа е затворено за съветски самолети. Москва обаче трябваше да си прибере изгонени дипломати от Атина и Мадрид. на картата от кое място мина полетът за прибирането им.

във вторник утвърдиха закони, които не разрешават общественото потребление на знака Z и на съветската Георгиевска лентичка.
Какво става с “Има подобен народ ” и “Продължаваме смяната ”
Една партия споделя, че не може уличени в кражба на интелектуална благосъстоятелност да заемат обществени постове. Същата партия обаче номинира не един, а двама души с подобен профил. И доста хора започнаха да се питат на Слави Трифонов. Анализът е на Борис Митов.

“Продължаваме смяната ” се учреди като партия. В управлението влезе и депутатът Росен Костурков. Може да гледате, където той дава отговор на въпросите на Генка Шикерова.

Колегите от, че прокуратурата е прекратила следствието против четиримата служители на реда, упрекнати за побоя зад колоните на Министерския съвет през лятото на 2020 година Обяснението е, че не могат да открият кои са служителите на реда.

Станете част от общността на Свободна Европа във, с цел да получавате всичко напряко в телефона си.
И две рекомендации
Паркът за танцуващи мечки в Белица е избавил десетки животни, държани в плен при нечовешки условия. Паркът навърши 20 години, а шефът му е Човек на деня на Свободна Европа.

И една специфична рекомендация от “Булевард България ” - “Всички приказват за (и това, което се крие под нея) ”.

, с цел да получавате всяка заран в пощата си "3 минути " - обзор на най-важните вести.

Искрено ваш,

Иван Бедров
Източник: svobodnaevropa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР