Най-утвърденият бранд за street food - Quartal откри Quartal Station,

...
Най-утвърденият бранд за street food - Quartal откри Quartal Station,
Коментари Харесай

ДА! От суши до кокореч на 2 крачки от центъра: Quartal Station & Kaufland с food park - артинсталация на бул. Тотлебен

Най-утвърденият бранд за street food - Quartal откри Quartal Station, който сплотява девет от най-обичаните и търсени заведения за хранене, които ще могат да бъдат посетени на Генерал Тотлебен 36 – на две крачки от центъра на паркинга на KAUFLAND на бул. Тотлебен, сред Пирогов и бул. Гешов. Food park-ът под намерено небе, инвестицията в който е взаимна и е 800 000 лева, е цяло прекарване, тъй като с изключение на храна, предлага и развлечения. 

От музика онлайн до превръщането на рециклираните контейнери, които са заети от заведенията в артинсталация чрез автентично осветяване вечер. Ще има и детски празненства, и всевъзможни други атракции за всички, които ще се отбиват. Печели и " цялостен народ ” – потреблението на  Quartal Station доста ще форсира времето за доставка на храна в югозпаданите квартали на София като Лагера, Красно село, Медицинска академия, Иван Вазов, Хиподрума, Белите брези, Стрелбище, Борово, а също в Кр. поляна, Овча купел, Ючбунар, Зап. парк, Разсадника.

В момента измежду предложенията в парка за храна навън са приготвените от каймата на особено отглеждано месо и, както опитахме, в действителност с домакински усет, а не кръчмарски кюфтета от типичен тип до пълнени с моцарела и кебапчета на Skarra, сушито и другите японски изкушения на Edo, специалитета Кокореч, кебапите, пилетата и всичко останало – до агнешките главички на Street Team, шакшуката и другите еврейски специалитети на Hummus Bar, дюнерите и другите ориенталски неща на Miral,  италианските оферти на Pasta Fresca / Il Pannozzo и Grano, тийн-хитовете на Virtuoso Bubble Tea.

Цветан Тодоров и Емил Манчев (собственици и ръководещи Quartal) означиха, че основен миг е било партньорството им със международния бранд Kaufland. Петър Пекалиев, началник на Централно ръководство на недвижимостите в Kaufland България, също изрази своята признателност и показа, че Quartal Station е изграждан близо година.  

Проектът за фууд парк толкоз покрай супермаркет е нов и се показва за първи път в България , точно от Quartal. А за Kaufland е следващо забавно партньорство, след последното – барбър шоп на паркинга на хипермаркета в Студентския град, магазини за козметика на територията на други обекти на немската верига и така нататък
В деня на откриването, единствено за 4-те часа от старта след края на работния ден в петък до затварянето - над 4000 души посетиха обекта, като огромна част от тях останаха за концерта.

Преди дни на бул. Г.М. Димитров 81 се откри Quartal District, построен от 61 морски контейнера, ситуиран на съвсем 5 000 м2 и посетителите му могат да се насладят на разнообразна кухня от целия свят и богат събитиен календар - от утринна йога, през куклен спектакъл, кино вечери, както и тематични и корпоративни събития. Quartal има и на бул. Черни връх.

``
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР