Най-успешното музикално риалити у нас Гласът на България“ стартира в

...
Най-успешното музикално риалити у нас Гласът на България“ стартира в
Коментари Харесай

Музикалното риалити „Гласът на България“ стартира на 24 февруари

Най-успешното музикално риалити у нас „ Гласът на България “ започва в ефира на bTV с нов сезон на 24 февруари. Най-гледаното шоу за 2018 година у нас ще изненада феновете с освежен правилник, нов треньор и извънредно цифрово наличие в онлайн каналите на bTV Media Group. Всяка неделя в 20 часа почитателите ще имат опция да наблюдават от близко завладяващите гласове на гениите, вълнуващите персонални истории и оспорваната борба сред треньорите. Пътя на артистите и треньорския състав към успеха ще проследят и звездните водещи – хип-хоп дуото Pavell & Venci Venc’.

В новия сезон на международния музикален формат конкуренцията ще бъде още по-оспорвана с помощта на свежото попълнение в звездния тим – една от най-успешните и награждавани поп изпълнителки у нас Михаела Филева, която има опит и в оценяването на гении. Тя се включва в борбата за успеха, която през последните два сезона сграбчва Иван Лечев. Новият правилник и спомагателните детайли във всеки един стадий от конкуренцията също ускоряват конкуренцията както измежду треньорите, по този начин и измежду участниците в конкуренцията им за 50 000 лв. и купата „ глас на България “.

По време на кастингите на мрачно, в допълнение към добре познатия червен бутон, пред Камелия, Михаела, Графа и Иван Лечев ще бъдат ситуирани и спомагателни блок бутони, на които ще са изписани имената на другите треньори. С новите бутони всеки от треньорите ще има опция веднъж да блокира сътрудниците си и по този начин да ги лиши от опцията да завоюват мечтан участник за тима си.

Битката за гении ще бъде още по-ожесточена и във втория стадий от шоуто – вокалните дуели, когато четиримата треньори към този момент ще имат право единствено на една кражба на участник от различен тим. Шоуто ще изненадва и с още нови стадии в надпреварата, измежду които така наречен „ нокаути “ – те ще разрешат на треньорите да изберат тримата най-хубави участници, с които да влязат във финалната борба за огромната премия на концертите онлайн.

Чрез извънредно наличие, основано особено за цифровите канали на шоуто, почитателите на „Гласът на България“ ще се срещнат с изключителни гении и вълнуващи персонални истории.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР