Най-успешният ни боксьор Кубрат Пулев е пратил в историята дългогодишната

...
Най-успешният ни боксьор Кубрат Пулев е пратил в историята дългогодишната
Коментари Харесай

Ето я новата на Кобрата, заради която заряза Андреа

Най-успешният ни боксьор Кубрат Пулев е пратил в историята дългогодишната си връзка с фолк певицата Андреа, поради млада тъмнокоса госпожица.
Красавицата се споделя Стелиана Янкова , родена е в град Попово и е едвам на 22 години, твърди уеб сайтът за злословия и всемирски вести HotArena, като се базира на добре осведомени източници.
Тъмнокосата госпожица е скромните 22 години. Свежа, млада и много естествена, съдейки по фотосите, с които уеб сайтът се е сдобил.
Кобрата и Стелиана се срещнали преди две години в един от обичаните заведения за хранене на спортиста в София. Искрата сред тях бързо припламва и съгласно мълвата точно тя е била повода за раздялата на звездната двойка.
СНИМКА НА СТЕЛИАНА ВИЖТЕ ТУК
Кубрат се хвърлил по отношение на младата красавица и не след дълго двамата заживяват под един покрив, като първоначално той сметнал, че не би трябвало да споделя на Андреа за любовницата си. Впоследствие фолк певицата научила и безусловно рухва. Изпаднала в тежка меланхолия, съвсем не серпантина да плаче и почнала да има съществени проблеми със съня, твърди изданието.
Go back in Turkey, пишат българи на Суши
Кобрата и Стелиана били от малко малко дискретни. За връзките им първа разбрала сестрата на новата възлюбена на боксьора. 4-години по-малката сестричка постоянно била откарвана до университета, в който учи, персонално от Кобрата. След това и родителите на Янкова научили и подкрепили връзката на щерка си. Майката и бащата на Стелиана даже били в публиката по време на срещата на боксьора в „ Арена Армеец “ и викали за него.
Андреа и Пулев се споразумели една година да пазят в загадка разрушената си връзка и фактът, че са разграничени.
Запознати с новия живот на спортиста са безапелационни, че той е бясно влюбен в новата си другарка и макар че тя е с 16-години по-малка от него, двамата към този момент възнамеряват да основат и наследници. Вече няма причина да крият любовта си и нищо чудно и за женитба да се чуе напълно скоро.
СНИМКА НА СТЕЛИАНА ВИЖТЕ ТУК
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР