Най-успешният клубен треньор у нас Аспарух Никодимов коментира сагата около

...
Най-успешният клубен треньор у нас Аспарух Никодимов коментира сагата около
Коментари Харесай

Паро раздвоен за плащането на емблемата на ЦСКА

 Паро хвали Бодуров: В националния е непробиваем
Най-успешният клубен треньор у нас Аспарух Никодимов разяснява сагата към емблемата на ЦСКА, както и представянето на тима в дуела със Септември (3:0).

" Едни хора са натрупали задълженията, а други би трябвало да им ги заплащат... Моралното е тези, които са създали отговорностите, да си ги платят. Нямам изрично позиция дали би трябвало да се платят 8-те милиона, или не. Всеки може да упорства каквото желае. Не са малко тези пари. Да не приказваме, че някои хора направиха по този начин, че сумата да се надуе толкоз доста по неестествен метод. Знаем добре за кого става въпрос. Хубаво е да си е твоя емблемата, само че аз не знам различен случай да са давани толкоз доста пари за такова нещо в България ", сподели Никодимов пред " Тема Спорт ".

" Що се отнася до мача на ЦСКА със Септември - и двата тима не демонстрираха нищо изключително като игра. Няма какво толкоз да се разяснява. Само ще кажа, че е хубаво, че бяха направени промени в стартовия състав, с което на някои играчи им се появи, че не са незаменими ", добави Никодимов.

Той разяснява и последното лятно попълнение Али Соу, който се отличи с асистенция за Тиаго против Септември: " Соу е чевръст нападател и се пласира добре. Може би има капацитета да бъде потребен и да се трансформира във значима фигура, само че към момента не е играл задоволително, с цел да даваме генерални оценки ”, съобщи Никодимов.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР