Най-трудно е да търсиш труповете на хора, които познаваш и

...
Най-трудно е да търсиш труповете на хора, които познаваш и
Коментари Харесай

Началникът на „Гранична полиция” – Царево: Най-трудно е да търсиш хора, които познаваш

„ Най-трудно е да търсиш труповете на хора, които познаваш и с които си работил и живял във времена като днешните ”, съобщи пред NOVA Началникът на „ Гранична полиция ” – Царево Румен Пулев и показа, че вярата за намирането на живи хора остава до последно.

" Всички търсени хора са открити и издирвателните мероприятия се приключват. Към момента няма информация за други търсени. Брегови патрули ще обследват морския бряг за съществуване на потънало имущество и попречване на обири ”, обясни Директорът на РД „ Гранична полиция ” – Бургас Лъчезар Момчев.

Момчев успокои, че Царево е кондензиран с полицейски екипи и няма информация за зачестяване на нападения. „ Смятам, че ситуацията е умерено и че нападения няма да има ”, сподели още Директорът на РД „ Гранична полиция ”.

Невиждано за нас естествено злополучие, което взе четири жертви. Загиналите можеше да бъдат и повече. Според експертите е било добре, че двата язовира на територията на община Царево са били празни – в противоположен случай, Лозенец и „ Оазис ” щяха да бъдат залети и да има извънредно доста жертви.

Това каза  ръководителят на Общинския съвет в Царево Таня Янчева.

„ Много благодарим на отзовалите се доброволци. Непрекъснато получаваме сигнали. Днес през спешния щаб минаха към 100 души, които бяха разпределени в най-важните точки. БЧК се включи извънредно бързо, като даде помощи и такъми от първа нужда. Всеки адрес е посетен и с всеки човек е разговаряно ”, добави регионалният шеф.

 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР