Най-титулуваният европейски футболен клуб Реал (Мадрид) започна със стъписваща загуба

...
Най-титулуваният европейски футболен клуб Реал (Мадрид) започна със стъписваща загуба
Коментари Харесай

"Реал" получи украински шамар на старта в Шампионската лига

Най-титулуваният европейски футболен клуб " Реал " (Мадрид) стартира със стъписваща загуба присъединяване си в новия сезон на Шампионската лига. Носителят на рекордните 13 купи на Европа отстъпи с 2:3 като хазаин на " Шахтьор " (Донецк) в първи мач от група В.

Шамарът за испанския първенец можеше да е още по-звучен, защото украинците водeха с 3:0 на почивката на ст. " Алфредо ди Стефано " в подготвителната база на " кралския клуб ". Резултата откри Тете в 29-ата мин., в 33-тата Рафаел Варан си означи автогол, а в 42-рата Манор Соломон направи ситуацията на " Реал " да наподобява отчайващо.

Столичани съумяха да върнат два бързи гола при започване на второто полувреме посредством Лука Модрич в 54-тата и Винисиус Жуниор в 59-ата мин., само че по-късно няколко пъти имаха шанс да не получат четвърти гол във вратата на Тибо Куртоа. В самия завършек на дуела испанският гранд означи изравнителен гол след осъществяване на ъглов удар, само че след интервенция на VAR той вярно беше анулиран поради засада на Винисиус.

Вторият мач от групата по-късно довечера ще опълчи " Интер " и " Борусия " (Мьонхенгладбах) на ст. " Джузепе Меаца " в Милано.

В другия ранен мач през днешния ден " Ред Бул " (Залцбург) и " Локомотив " (Москва) приключиха 2:2 в откриващата среща от група А. Гостите от Русия поведоха с гол на Едер в 19-ата, само че домакините от Австрия обърнаха развоя с попадения на Доминик Собослай в 45-ата и Златко Янузович в 50-ата. Крайния резултат оформи Виталий Лисакович в 75-ата.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР