Най-страшният човек на планетата в момента е в България. Коравият

...
Най-страшният човек на планетата в момента е в България. Коравият
Коментари Харесай

Най-страшният човек дойде у нас. С кого вечеря?

Най-страшният човек на планетата сега е в България. Коравият актьор  Мартин Форд снима у нас. 40-годишният британец, прочут с прякор Най-страшния човек на планетата, взе участие в четвъртата част от хитовата екшън поредност „ Джон Уик “, където ще си партнира с UFC легендата Майкъл Биспин. Лентата се снима у нас, а огромната звезда на кино лентата е Киану Рийвс, съобщи БЛИЦ.



Любопитното е, че един от най-известните футболисти в родното състезание Абел Анисе е съумял да се види с Форд. Двамата са вечеряли дружно. Как мадагаскарецът се е добрал до Най-страшния човек на света, може единствено да гадаем. Безспорно обаче някогашният футболист на Черноморец, ЦСКА, Ботев Пд и Лудогорец ще помни вечно срещата си с Мартин, запечатана на фотография с прегръдка. 

Освен, че е артист, високият 203 сантиметра Форд е още фитнес фанатик, културист, звезда в обществените мрежи и инфлуенсър, написа " Телеграф ". Участвал е в доста други филми, измежду които „ Бързи и гневни “ 9, „ Робин Худ “ и сериалът „ Невъзможните “.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР