Най-скъпата елха за тази Коледа, а вероятно и за още

...
Най-скъпата елха за тази Коледа, а вероятно и за още
Коментари Харесай

Елха за 15 млн. долара

Най-скъпата елха за тази Коледа, а евентуално и за още доста отсега нататък, се намира в хотел от веригата „ Кемпински “, ситуиран в испанския курорт Марбея, и коства почти 15 млн. $, съобщи „ Ню Йорк Поуст “.

Първоначално 5-метровото дръвче не се разграничава по нищо от останалите, само че с един по-обстоен взор над детайлите могат да бъдат видяни близо 500 играчки, ръчно направени от първокласни материали, предоставени от едни от най-известните фешън марки – Louis Vuitton, Cariter, Bvlgari и Chanel. Сред тях са лешникотрошачки с инкрустирани диаманти, както и яйца от щраус с кристали Swarovski и диамантен прахуляк. „ Черешката на тортата “ обаче си остава кръглият червен елмаз на стойност 5.5 млн. $.

Елхата е дело на известната дизайнерка Деби Уингам, която е основател и на най-скъпите в света торта, рокля, покривало, обувки, чанта и доста други. Тя счита, че е подобрила личния си връх, подложен през 2010 година, с коледното дръвче, което направи за хотел „ Емирейтс Палас “ в Абу Даби, на стойност 11.4 млн. $. Този път обаче триумфът е споделен, тъй като в начинанието ѝ е оказал помощ Гари Джеймс Маккуин, племенник на починалия английски дизайнер Александър Маккуин.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР