Най-силните бегачи на България ще премерят сили в Brutus Run,

...
Най-силните бегачи на България ще премерят сили в Brutus Run,
Коментари Харесай

70 отбора мерят сили в екстремно състезание край Варна

Най-силните бегачи на България ще премерят сили в Brutus Run, едно извънредно мъчно съревнование проведено от варненския клуб " АйРън ".

Надпреварата ще се организира на 29 януари (неделя) и в нея ще се включат общо 70 тима. Участниците избират две равнища на компликация - Warrior или General.

Какво е Brutus Run?

Състезанието включва изтощително зимно тичане с насочване по карта, сеч на дърва, преместване на пръст и още доста изненади. По време на цялото трасе членовете на тима /двама на брой/ ще бъдат вързани един за различен с петметрово въже. Развързването на възела или премахването на въжето, даже за къс интервал от време, ще докара до дисквалификация.

Състезанието няма маршрут. Ориентирането в гората ще става с компас и карта. В една от точките бегачите ще би трябвало да отсекат акациева натрупа, в друга да изпълнят чувал с пръст /15 кг за дамите и 22 кг за мъжете/ и да го носят 1 километър. Изкачване по отвесна стена, решение на логичен задания и още доста трудности чакат тимовете в събота.

Надпреварата ще се организира на територията на ДЛС - Шерба, а уредник е най-хубавият състезателен клуб в Североизтока – варненският АйРън.

Повече информация може да откриете.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР