Най-шумните купони са в Тракия, в Южен - най-тихиНай-шумните нощни

...
Най-шумните купони са в Тракия, в Южен - най-тихиНай-шумните нощни
Коментари Харесай

Четете в Марица: Най-шумните купони са в Тракия, в...

Най-шумните купони са в " Тракия ", в " Южен " - най-тихи

Най-шумните нощни компании се веселят в " Тракия ", а най-кротко честват жителите на " Южен ". Това демонстрира статистиката от отработените сигнали в шестте районни ръководство на полицията за предишния месец. През август униформените са реагирали на 149 сигнала за нарушавания на наредбите за публичния ред нощем, които би трябвало да подсигуряват спокойствието на жителите в дребните часове.

Антовата къща - метод на (зло)употреба

Как се печели от парцел в Стария град и какъв е претекстът да наемеш голям парцел в резервата с огромна прехрана, в случай че нямаш явен бизнес проект? Отговорът на въпросите евентуално има Йорданка Ташева, която посредством своята компания " Евро баланс трейд " ЕООД завоюва състезанието за наем на емблематичната Антова къща.

Сводници и жрици се млатиха против гарата

Камера снима ужасяващо и кърваво меле, което се е разиграло в понеделник вечерта на локалното платно на бул. „ Христо Ботев “, против Централна гара. На видеото, което е снимано малко след среднощ, се вижда мощен скандал сред нощните жители на квартала - жриците на любовта и техните сутеньори.

Магьосница ужили фермерка от Триводици със 17 бона за повреждане на черна магия

Една година ще лежи в пандиза мнима вълшебница, която съумяла да свие 17 572 лв. от фермерка, живееща в пловдивското село Триводици. Пострадалата сама предоставила паричните средства за развалянето на „ черна магия ", която тегнела над фамилията й. Злосторницата, която има тринадесет присъди зад тила си, ще излежи следващото си наказване в Сливенския затвор при първичен „ общ режим ".

Комплекс ”Азалия Парк ” - същински шедьовър на лукса

Две пловдивски компании „ Хъс инвест ” и „ Арх Ситистрой ” стартират строителството на комплекс „ Азалия Парк ”. Разположен в най-красивата и зелена част на Пловдив - кв. „ Кършияка ”, той е единствено на няколко минути от центъра на града.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР