Най-сексапилната световна звезда Моника Белучи идва у нас в събота.56-годишната

...
Най-сексапилната световна звезда Моника Белучи идва у нас в събота.56-годишната
Коментари Харесай

Най-сексапилната световна звезда идва у нас

 Най-сексапилната международна звезда Моника Белучи идва у нас в събота.

56-годишната хубавица ще отседне в най-скъпия централен хотел в столицата, а желанията й са свързани единствено с " белота " - на мислите, възприятията, страстите, както сама споделила. Актрисата, която има над 30 кино лентата, доста желае да опита български зеленчуци, като от години не яде месо и натъртва на варивата. " Иска да опита български домати, само че дали ще й намерим, е едно на ръка ", смеят се от екипа, организиращ престоя на Белучи.

В дните, в които не снима, Моника ще се разноски в Пловдив, а в случай че има време, ще отиде и до морето.

Превърналата се в пример за женска хубост актриса ще пристигна у нас без фамилията си за фотосите на кино лентата " Спомени ", режисиран от Мартин Кембъл, който направи и " Казино Роял ". В лентата тя ще взе участие дружно с Лиъм Нийсън. Харолд Торес, Тадж Атвал и Рей Ферън допълват актьорския състав на кино лентата, който до неотдавна се снимаше у нас в " Бояна филмс ", написа още " ".

" Историята споделя за Алекс Луис (Нийсън), палач с известност на предпазлив перфекционист. Когато отхвърля " мокра поръчка " на рискова незаконна организация, Алекс се трансформира в цел и с цел да се избави, би трябвало да тръгне след тези, които го желаят мъртъв. Агентите на ФБР Винсънт Сера (Пиърс), Линда Амистеад (Атвал) и мексиканският шпионин Уго Маркес (Торес) имат за задача да проверяват множеството убийства. Това ги приближава до Алекс, само че вбесява богаташката Давана Силман (Белучи). Проектът е основан на истинския нидерландски филм от 2003 година " Спомени на палач ", а Дарио Скардапайн е приспособил сюжета за актуалната англоезична версия ", споделя режисьорът Мартин Кембъл в персоналната си страница в интернет.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР