Най-съвременният подход за добър контрол на диабета и влизане на

...
Най-съвременният подход за добър контрол на диабета и влизане на
Коментари Харесай

GLUNOVO i3 CGM осигурява оптимален гликемичен контрол на пациентите

Най-съвременният метод за добър надзор на диабета и влизане на пациентите в " зелената зона ", или time in range (TIR), е посредством непрестанно наблюдаване на глюкозата в действително време с GLUNOVO i3 CGM. Това обезпечава цялостна картина за положението на пациента посредством непрекъснат поток от данни за равнищата на глюкозата и трендовете в стойностите. GLUNOVO i3 CGM оказва помощ на хората с диабет, фамилиите и лекарите им да вземат по-информирани решения за положителния надзор на болестта.

*Вариант 1: Зелена зона, или time in range, е интервалът, в който пациентът поддържа най-благоприятен гликемичен надзор

Как работи GLUNOVO i3 CGM?

GLUNOVO i3 CGM се състои от 3 съществени елементи : датчик, предавател и приложение за необятен кръг смарт телефони. Сензорът , прикачен към дъното на апликатора, следи равнищата на глюкоза в действително време и подава данни непрекъснато на всеки 3 минути . Жизненият цикъл на датчика е 14 дни , след което се слага нов. Сензорът е с дребни размери, което го прави предпазлив и комфортен за носене . Поставянето му е елементарно и бързо , без болежка, а носенето му не пречи при ежедневните действия. Не е належащо да се смъква, когато човек взема душ или плува.
Реклама
Трансмитерът (предавател) изпраща информация за равнището на глюкозата към приложението Glunovo. Трансмитерът може да се употребява 3 години .

Приложението е съвместимо с необятен кръг от смарт телефони - не е лимитирано до съответна марка или нов модел, работи и с по-стари версии . Налично е гратис в магазините за приложения за Android или Apple. Изключително интуитивно е за пациентите, демонстрира равнището на глюкоза в действително време и подава сигнали на пациентите при отклонения (високи или ниски стойности), с цел да могат да подхващат бързи и навременни дейности. Информацията в приложението е систематизирана в добре проведени и лесни за разчитане диаграми с разнообразни принадлежности за разбор.

Малък, предпазлив и комфортен за носене датчик Приложение, съвместимо с необятен кръг от смарт телефони Апликатор с 1 тракване Поставяне без болежка и убождания Без спънки пред ежедневните действия Данни на всеки 3 минути 14 дни живот на датчика 3 години живот на предавателя Калибриране за точност и сигурност
Период на добър гликемичен надзор сGLUNOVO i3 CGM
GLUNOVO i3 CGM подава информация за кръвната захар на всеки 3 минути , което значи 480 пъти в денонощието . По този метод датчикът дава не " еднoкратна фотография ", а цялостна визия за контрола над стойностите. Измерването със датчика не е обременяващо или мъчително , защото не изисква голям брой всекидневни убождания на пръста за премерване на кръвната захар.
Реклама За кого е подобаващ GLUNOVO i3 CGM? GLUNOVO i3 CGM е подобаващ за приложимост при диабет вид 1 и вид 2 , за пациенти с новодиагностициран диабет , при деца след консултация от експерт и при бременни с гестационен диабет. GLUNOVO i3 CGM обезпечава спокойствието да следите равнищата на кръвната захар посредством отдалечен мониторинг на вашето дете или непосредствен, живеещ в отдалечено място, единствено благодарение на данните в смарт телефона. Приложението известява постоянно щом равнищата се намалят или покачат по отношение на самостоятелните стойности. Точност, досегаемост и улеснение при използването Четено Коментирано Препоръчвано 1 Технологии 2 Климат 3 Седмицата 1 Енергетика 2 Климат 3 Седмицата 1 Технологии 2 Градове 3 Седмицата Реклама
Сензорът се слага върху кожата на целесъобразната за това локация за интервал от 14 дни. Поставянето му става единствено с едно тракване благодарение на елементарен за потребление апликатор. Сензорът мониторира постоянно равнищата на кръвната захар, като подава показанията към трансмитера и вашия смарт телефон, и пациентът е наясно дали е в " зелената зона " - в границите на целевия си гликемичен диапазон.

Стартовият комплект Glunovo Starter Pack дава опция за 28 дни непрестанно следене на кръвната захар, като включва 2 броя датчици и 1 трансмитер.
Калибриране за точност и безопасностПациентите с диабет би трябвало постоянно да наблюдават кръвната си захар, защото доста фактори могат да повлияят на равнищата й - приемът на храна и медикаменти, физическата интензивност и други Предоставяните от GLUNOVO i3 CGM данни са извънредно потребни и прецизни, тъй като се регистрират стойностите след всяко хранене, както и през нощта, когато моментното премерване с глюкомер е затруднено. Това са и интервалите, в които равнищата на глюкозата могат да варират (да спадат или да се повишават). Препоръчва се пациентите да правят калибриране всяка заран преди закуска, а второто калибриране за деня би трябвало да е най-малко 2 часа след хранене или преди лягане, когато равнищата на глюкозата са относително постоянни. Бюлетин Вечерни вести
Най-важното от деня. Всяка делнична вечер в 18 ч.
Вашият email Записване
Реклама
Калибрирането обезпечава в допълнение успокоение за точността на измерванията и сигурността и успеваемостта на системата. Внимателното наблюдаване на равнищата на кръвната захар е от основна значимост както за положителния надзор на диабета, по този начин и за идентифицирането на рискови за пациента положения като хипо- или хипергликемия.

! КАРЕ!
Лесен за потребление Интуитивно приложение, съвместимо с необятен кръг смарт телефони Калибриране за акуратност, сигурност и успеваемост Облачен портал за следене на данните от пациента
Различни принадлежности за разбор

САМО за онлайн изданията
За повече информация, връзка с представител и поръчки:
https://cgm.bg/

https://www.facebook.com/GlunovoBulgaria

За поръчки:

https://epharm.bg/medicinska-tehnika/gljukomeri-i-test-lenti/senzori.html
Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията
Тема Здравеопазване
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР