Най-престижното признание в застрахователния бранш - Застраховател на годината -

...
Най-престижното признание в застрахователния бранш - Застраховател на годината -
Коментари Харесай

За трети пореден път Булстрад е застраховател на годината

Най-престижното самопризнание в застрахователния отрасъл - " Застраховател на годината - Общо обезпечаване 2019 ", за трета поредна година бе присъдено на ЗАД „ БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП ".
Наградата бе връчена от господин Бойко Атанасов, Председател на Комисията по финансов контрол на господин Недялко Чандъров, Главен изпълнителен шеф на ЗАД „ БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП ".
„ Тази премия е освен самопризнание, само че и отговорност. Тя е за всички сътрудници в БУЛСТРАД, на които благодаря за всеотдайността. Бих желал да благодаря и на сътрудниците от Управителния съвет - Пламен Шинов, Иво Груев, Теодор Илиев, Никола Памуков и Светла Несторова, които повярваха в задачата БУЛСТРАД и дружно пишем новата история на БУЛСТРАД. Специални благодарности и към всички сътрудници - брокери, франчайзи и сътрудници, към нашите клиенти, които имат вяра в БУЛСТРАД, а на всички сътрудници от застрахователния отрасъл поисквам здрава финансова година ", сподели господин Чандъров.
Поради изключителната епидемиологичната конюнктура, тази година събитието се организира онлайн, със специфични ограничения за обществена отдалеченост и бе излъчено онлайн от страницата на Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси във Фейсбук.
Най-значимите самопризнания в застрахователния отрасъл се присъждат от Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси, Асоциацията на българските застрахователи, Българската асоциация на сдруженията за в допълнение пенсионно обезпечаване, фондация " Проф. доктор Велеслав Гаврийски " и Българската асоциация на застрахователните брокери.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР