„Най-после в Пловдив има достоен кандидат за кмет със знания

...
„Най-после в Пловдив има достоен кандидат за кмет със знания
Коментари Харесай

Пловдив: Учители ветерани подкрепят Николай Радев

„ Най-после в Пловдив има заслужен претендент за кмет със познания и насъбран опит както като дълготраен преподавател математик и шеф на елитна пловдивска гимназия, по този начин и като общински съветник”- с тези топли думи Николай Радев бе приветстван от пенсионираните учители и шефове от града, на проведената от тях среща.

„ Приоритет за нас от левицата е Пловдив да е град на здрави и образовани хора” – сподели в отговор шефът на Английската гимназия. И посочи: „ Разликата сред мен и другите кандидат-кметове, скъпи сътрудници, е посоката! Аз и моите съидейници поставихме преди всичко здравето на пловдивчани и запазването на общинското опазване на здравето, а не тротоарите, не улиците “.

Специално внимание Николай Радев отдели на просветителната политика, която през последните години, съгласно него, раздели учебните заведения като равнища на подготовка.

„ Промяна в тази сфера е извънредно наложителна. Посоката би трябвало да е към специалности и специалности, които да са високо софтуерни, като по този метод годишно да се възпроизвеждат нови и нови висококвалифицирани фрагменти, с цел да се развива бизнесът в града”- сподели още бъдещият кмет от „ Българска социалистическа партия за България”.

Той се спря и на други акценти от платформата „ Пловдив на хората”, като наклонността за безвъзмездни ясли и детски градини, понижаване на налозите и таксите, запазването на културните полезности в античния и безконечен град под тепетата.

Пловдив ще е на хората при ръководството на левицата. Успешният избор с № 56 ще разреши това да бъде действителност – сподели в умозаключение Николай Радев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР