Най-после се намери китара за прочутия лирически герой Васко Жабата.

...
Най-после се намери китара за прочутия лирически герой Васко Жабата.
Коментари Харесай

Нов хит на варненски оркестър на хоризонта: Намериха китара за Васко Жабата!

Най-после се откри китара за фамозния лирически воин Васко Жабата. Това разкри пред " Телеграф “ музикантът от оркестър " Камчия “ Петър Иванов. С инструмента е сниман видеоклипът на новата версия на шлагера " Комбайна вършачка “, който е продукция на музикална компания " Сънрайз Маринов ". 

Девня

На фейсбука на сватбарската групировка са качени няколко работни фрагменти от процеса на снимането на спота. На тях се вижда, че част от музикантите са качени върху комбайн вършачка, като ръководителят на оркестъра Борис Иванов е с йониката си начело, а до него е неговата брачна половинка – певицата Снежана Иванова. " Снимахме на полето край Девня, там, където си работи комбайнът. Той е на наши познати, които ни го дадоха за клипа “, показа Петър Иванов.

Тениски

От фотосите излиза наяве, че оркестър " Камчия “ сменя две визии във видеото. На едната момчетата са с идентични фланелки на флорални претекстове, а певицата е облечена в бяла рокля с фолклорни шевици. На другите повторения те са пременени в бели тениски с щампата " На китарата – Васко Жабата “, за които към този момент " Телеграф “ писа, че са същински шлагер в онлайн бутиците. Най-вероятно с тях е снимана по-забавната част от клипа. " Снимахме много смешни подиуми, само че не знам кои от тях ще влязат при монтажа “, разяснява Петър Иванов.

Реквизит

Освен че свири на гайда в оркестъра, той е и професионален танцьор и хореограф на танцова групировка " Български ритми “. Танцьорите също се включват във видеото. " Всички ни питат за Васко Жабата, а действително няма подобен, нито в оркестъра имаме китарист. Но за видеото взехме една китара за атрибут и снимахме някакви подиуми с един от танцьорите, само че дали ще останат във финалния монтаж, ще реши режисьорът. Клипът може да излезе през днешния ден, в случай че не до няколко дни. И ние нямаме самообладание към този момент “, сподели още Иванов. Той добави, че новият аранжимент е безусловно друг от трансформиралата се още веднъж в шлагер след 20 година мелодия.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР