Най-после разбрахме кое месо влияе най-зле на сърцето и черния

...
Най-после разбрахме кое месо влияе най-зле на сърцето и черния
Коментари Харесай

Откриха го: Ето кое месо съсипва черния дроб и сърцето!

Най-после разбрахме кое месо въздейства най-зле на сърцето и черния дроб. Оказва се, че методът на обработка е също толкоз значим, колкото и типът на продуктите.

В последно време мнението за месото и до какъв брой би трябвало то да участва в менюто ни, са много спорни. Превес взима теорията, че този артикул е извънредно нездравословен за нашето здраве и е добре да го заобикаляме.

От друга страна, месото е източник на доста потребни и нужни за организма субстанции. Въпреки това се постанова мнението, че е редно да го изключите от ежедневното си хранене.

Относно хроничните болести, изключително тези на черния дроб, сърцето и диабета, има нещо по-специално. Оказва се, че вареното или добре опечено алено месо им въздейства по-малко, само че също като останалото влияе много неприятно.

Изследванията са посочили, че хората, които ядат алено месо, са с 47% по-голяма вероятността да развият чернодробна болест и е 55% по-вероятно да имат инсулинова устойчивост. Така че - стойте надалеч от аленото месо, с цел да сте здрави.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР