Най-после картите паднаха и мистерията около "изгнанието" на топ комика

...
Най-после картите паднаха и мистерията около "изгнанието" на топ комика
Коментари Харесай

Ето кога и как Рачков се завръща в ефир

Най-после картите паднаха и мистерията към "изгнанието " на топ комика Димитър Рачков падна. За наслада на милионите си последователки и почитатели той се връща на синия екран със лично шоу, написа Стандарт нюз бг.

Стартът е на 7 март, неделя, и ще отговор по рейтинг, смях и страст както на "Шоуто на Слави ", по този начин и на "Шоуто на Николаос Цитиридис ".

"Шоуто на Рачков " ще върви по Нова тв, излиза наяве от реклама, която към този момент върви в ефира на малкия екран. В нея артистът е неразпознаваем. Има дълга коса и голяма къдрава брада.

Отшелник в горска къща. Чете вестник, на чиято първа страница написа: "Халваджиян изрита Рачков ". А на ръката си има голяма татуировка "Маги вечно ".

В момента Рачков е в заточение и си почива, сподели в неделя продуцентът Магърдич Халваджиян, отговаряйки на въпрос на Мариян Станков - Мон Дьо, в предаването му по Нова телевизия.

Няма никаква конспирация, каквато жълтите вестници търсят сред мен и Рачков, съобщи известният продуцент. И добави, че Рачков има потребност от отмора, тъй като от 20 години е на екрана.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР