Най-после Благой Георгиев и Златка Райкова се сгодиха! Това се

...
Най-после Благой Георгиев и Златка Райкова се сгодиха! Това се
Коментари Харесай

Доживяхме: Благо предложи брак на Златка

Най-после Благой Георгиев и Златка Райкова се сгодиха! Това се случи точно на Коледа, когато двамата събраха родителите си на "малка сгляда " по българска традиция. На нея участваха братът на Благо, родителите му, както и майката на Златка.

"Още нямаме дата за женитба, само че сме сгодени. Обичаме се безпределно, считам, че открих моята половинка ", безапелационен е надареният футболист, който имаше предпочитание да предложи брак на обичаната си още в риалити шоуто "ВИП брат ", само че проектите му се разсъхнаха. Тогава обичаната му отказала, защото не била съгласна в следващо шоу да прави "циркове " за хората, написа "България Днес ".

"Вече се съгласих да стана жена на Георги Валентинов в "Като две капки вода " в същата телевизия, а след това нещата не се получиха. Суеверна съм и не желая тъкмо в тази година да имам ново предложение за брак ", споделила Райкова пред екипа на шоуто. И в действителност - незабавно откакто сподели "да " на ММА звездата, двамата се разделиха, а Златка преоткри любовта в лицето на Благой Георгиев.

С най-голяма възможност плеймейтката и някогашният футболист на "Рубин " ще подпишат публично тази година или в краен случай, в случай че се снабдят с правоприемник, това ще се случи след раждането му.

"Засега сме доста щастливи и без женитба, това е задоволително ", безапелационна е Златка. Двамата с Благо отпразнуваха Нова година в Сърбия с огромно празненство, на което пя сръбската звезда Шабан Шаулич. Малко преди този момент влюбените бяха на шопинг и взаимно си подариха коледни блага. Снимката вижте ТУК.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР