Най-популярният сериал на HBO Игра на тронове ще се пази

...
Най-популярният сериал на HBO Игра на тронове ще се пази
Коментари Харесай

"Игра на тронове" ще се пази от хакери с няколко финала

Най-популярният сериал на HBO " Игра на тронове " ще се пази от хакерски офанзиви и приключване на информация, като снима няколко разновидността на финала си. Дори актьорите в основните функции няма да знаят края на историята, разгласи програмният шеф на канала Кейси Блойс, представен от Би Би Си.

Седмият, предпоследен сезон на поредицата, който излезе тази година, бе обиден от няколко теча. Хакери разрушиха системата за сигурност на HBO, разпространявайки сюжети и неизлъчени епизоди на други продукции. В различен случай самата компания популяризира една от идните серии простъпка.

Седми сезон на " Игра на тронове " е бил свален нелегално повече от милиард пъти, демонстрират данни на компанията за следене на пиратството Muso.

Според Блойс с екстра ограниченията за сигурност ще е още по-трудно да се измисли край, която задоволява упованията на феновете.

Фентъзи поредицата на HBO по книгите на писателя Джордж Р. Р. Мартин " Песен за огън и лед " се трансформира в световен феномен, разбивайки върхове по гледаемост, награди и пиратстване.

Все още не е известно по кое време ще се излъчи осмият, заключителен сезон. Според изданието " Холивуд рипортър " фотосите би трябвало да стартират този октомври и да свършат в средата на 2018 година Това значи, че на феновете на " Игра на тронове " може да им се наложи да почакат и до 2019 година за развръзката.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР