Най-очакваната битка при жените в Ultimate FIghting Championship (UFC) между

...
Най-очакваната битка при жените в Ultimate FIghting Championship (UFC) между
Коментари Харесай

Битката между Холи Холм и Крис Сайборг за UFC 219 пропадна

Най-очакваната борба при дамите в Ultimate FIghting Championship (UFC) сред шампионката в категория перо Крис Сайборг и някогашната шампионка в категория петел Холи Холм - която беше съвсем уредена за идното на 30-ти декември събитие UFC 219 - пропадна в последния миг.

Тази вест пристигна от Лени Фрескез - мениджърът на Холм, който съобщи, че договарянията са блокирани, а срещата надали ще се състои в UFC 219, защото двете страни не могат да стигнат до финансово съглашение.

"Холи нетърпеливо чакаше борбата със Сайборг на 30 декември и тренираше крепко за нея. Но в последна сметка не успяхме да стигнем до финансово съглашение за тази борба, в която щеше да бъде заложена купата в категория перо. Продължаваме напред и ще чакаме верните условия за провеждането на тази среща ", съобщи Фрескез.

Холм се надяваше да вземе купата от Сайборг, откакто се върна на страната на спечелилите с нокаута над Бет Корея по-рано тази година, с което прекъсна серията си от три следващи загуби.

Що се отнася до Сайборг, тя завоюва вакантната купа в категория пето в UFC 214, откакто отхвърли Тоня Евинджер с нокаут в третия рунд. Оттогава непрестанно се приказва за среща сред нея и Холм, само че за жалост, това най-вероятно няма да се случи през 2017 година.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР