Най-оборотният наркодилър Димитър Трендафилов от Поморие, познат с прозвището Спортния,

...
Най-оборотният наркодилър Димитър Трендафилов от Поморие, познат с прозвището Спортния,
Коментари Харесай

След унижението: Тежък удар за нарко гангстера Спортния

Най-оборотният наркодилър Димитър Трендафилов от Поморие, прочут с прозвището Спортния, може да отнесе сериозна присъда, оповестява "Флагман ".

Районната прокуратура в Бургас го желае зад решетките, а за количеството открити опиати в гаража му, го грозят от 1 до 6 години затвор и санкция от 2 до 10 хиляди лева Спортния е известна персона в ъндърграунд средите.

Провиненията му датират от преди години, когато беше разгласен за кокаинов необут в Поморие, само че след 2005 година мина напълно като независим състезател на тъкмо избран подбор – трева.

Държеше ниските равнища на разпространяване в Поморие, огромна част от Несебър и съвсем целия Бургас, разясняват осведомени.

Припомняме, че 46-годишният Трендафилов бе прострян зрелищно по очи от качулките на ОД на МВР-Бургас след огромна акция, при която бяха арестувани още трима производители на марихуана.

В петък криминалистите удариха гаража на братя Трендафилови, намиращ се сред двете улици „ Цар Симеон “ и „ Велико Търново “ в Поморие. В помещението бяха открити два плика с марихуана и торбичка с 30 саморъчно направени хартиени свивки с общо тегло към 50 грама.

Сред задържаните са братът на Спортния и техни съседи, които са работили в комбина и са отглеждали тревата в ферма край с. Раковсково. Това е така наречен поморийско нарко трио, формирано от Красимир Колев (47 г.), Величко Димитров (44 г.) и Илия Илиев (43 г.), както и братя Трендафилови.

По информация от полицията във въпросната равнища край селото са открити посадени и към този момент порасли общо 56 растения с друга височина – от 1.7 метра до 3 метра. Плантацията била супер оборудвана, с построена цялостна и относително високотехнологична поливна система, състояща се от батерии, безоблачен панел, помпи, таймер за автоматизирано включване, голям брой маркучи и удължения към тях, охранителна камера с антена за предаване на фотоси в действително време, опаковки от торове и препарати.

Спортния постоянно е бил апетитен за оборотен дилър, само че този път сгафи грубо и се обрисува да полежи на топло за дълго време. Съдебното му досие е от няколко тома, а в този момент е заловен в миг, когато е бил в изпитателен период от предишно нарушение, още веднъж обвързано с наркоразпространението.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР