Най-обичаният поп изпълнител у нас Любо Киров, се оказа и

...
Най-обичаният поп изпълнител у нас Любо Киров, се оказа и
Коментари Харесай

Колко печели Любо Киров от частни партита?

Най-обичаният поп реализатор у нас Любо Киров, се оказа и най-високоплатеният, сподели информация на „ Галерия “. Той е нараснал съвсем дойно хонорара си, който в този момент варира от 9000 до 11 000 лева Главозамайващата сума музикалната звезда прибира за час и половина осъществяване онлайн.

Въпреки високата оценка, която артистът на „ Целуни ме “, „ Имам единствено теб “ и „ Липсваш ми “ желае за положения труд, ползата към него не стихва. Любопитно е обаче, че с стремежи хонорар е №1 в неофициалната ранглиста на скъпоструващите поп любимци и съвсем в топ 5 на артистите от сектора в страната. По-тлъсти суми от него прибират единствено фолк идолите Преслава, Галена, Азис и Софи Маринова.

Не малко са случаите, в които от хонорара пищят и меломаните, и сътрудниците му. Всъщност любопитна детайлност е, че близо до неговия е и този на Владимир Ампов-Графа - 8000 лева, както и на Михаела Филева — 5000-6000 лева

Немалко пари Киров е съумял да припечели от най-мащабния си концерт досега в Лондон. През май той стъпи на една от най-големите подиуми, запомнена с големите музикални изяви на реализатори като Роби Уилямс u Nick Cave & the Bad Seeds. Зад граница той показа новия си албум „ Целуни ме “, който излезе на българския пазар през април, давайки поръчка за идните изяви в чужбина.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР