Най-новото попълнение на Барселона Робер Левандовски даде първото си интервю

...
Най-новото попълнение на Барселона Робер Левандовски даде първото си интервю
Коментари Харесай

Роберт Левандовски: Тук съм, за да върна Барселона отново на върха

Най-новото попълнение на Барселона Робер Левандовски даде първото си изявление като футболист на испанския гранд, откакто се причисли към новите си съотборници в Маями, където " каталунците " започват американското си турне от четири срещи тази седмица.

След близо двумесечни договаряния сред " блаугранас " и Байерн Мюхнен Футболист №1 съгласно ФИФА за 2021 година мина на " Ноу Камп " за сумата от 50 милиона евро

" Най-накрая съм тук. Щастлив съм да бъда в Барселона. Последните няколко дни бяха дълги, само че най-сетне се стигна до съглашение. Готов съм да поема това ново предизвикателство. Винаги съм желал да играя в Ла Лига и в огромните тимове, тъй че Барселона е страхотна опция за мен. Тук съм, с цел да оказа помощ на тима да се върне на върха и да завоюва допустимо най-вече титли ", показа 33-годишната голова машина.

За последно Барселона завоюва купата в Ла Лига през 2019 година и подвигна трофев в Шампионската лига през сезон 2014/15, когато победи с 3:1 състава на Ювентус на Олимпийския стадион в Берлин.

Левандовски е четвъртото ново попълнение на Барселона през лятото след идването на котдивоарския полузащитник Франк Кесие от Милан и бранителя на Челси Андреас Кристенсен като свободни сътрудници, и бразилското крило Рафиня, закупен от " каталунците " за 70 млн. евро от представителя на британската Висша лига Лийдс.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР