Най-новото и хитово риалити в САЩ се снима в дома

...
Най-новото и хитово риалити в САЩ се снима в дома
Коментари Харесай

Холивуд се изсипа в дома на бившия на Соня Васи, Ананиев изкарва пари от близки на Кардашиян

Най-новото и хитово риалити в Съединени американски щати се снима в дома на някогашния на Соня Васи - Васил Ананиев,  в Лос Анджелис, научи HotArena.

Той приюти под покрива си най-хубавите приятелки на клана Кардашиян, близначките Малика и Хадиджа Хак. Актрисите снимат свое предаване, сходно на това на Ким и сестрите й. „ Няма потребност да вървя в Холивуд, тъй като Холивуд идва при мен “, написа Васил, като разгласява фотография от снимачната площадка в хола му. Той показа, че близо 30-40 души всеки ден нахлуват в дома му с апаратурата си. Освен че по никакъв начин не е скучно, Ананиев изкарва прилична сума пари от наема. Малика и Хадиджа са супер удовлетворени от уютното място и възнамеряват да се върнат и да снимат идващия сезон.

Барабанистът Васил Ананиев стана прочут около връзката си със Соня Васи. Той се майтапи, че близначки го преследват в живота. Припомняме, че той беше гадже на близначката Алекс. Той даже съпостави нашенките с Малика  и  Хадиджа и написа:

„ Ето ги американските Алекс и Влади! “. Уви, нашенките не могат да стъпят и на дребния пръст на сестрите Хак. Малика има 4,5 милиона почитатели в Инстаграм, до момента в който Алекс се радва на скромните 78 000, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР