Най-новият филм на Мариан Вълев Чалга“ е най- гледаният у

...
Най-новият филм на Мариан Вълев Чалга“ е най- гледаният у
Коментари Харесай

Чалга е най-гледаният БГ филм

Най-новият филм на Мариан Вълев „ Чалга “ е най- гледаният у нас за втора поредна седмица. За втори следващ уикенд пък филмът, чиято публична премиера в киносалоните бе на 10 март, бие по фенове холивудски заглавия като „ Писък 6 “ и „ Крийд 3 “. Тази събота и неделя " Чалга " пък е с двойно повече гледания от заемащия второ място премиерния " Шазам!

 

Яростта на боговете ", демонстрира информация в формалния снайт на НФЦ. Втора седмица планът на Вълев е най-коментираният у нас, като даже кинокритиците не скриха възторженостите си към видяното.

 

„ Чалга “ е филм за другарството, за фантазиите и за пътя към постигането им. Филм, който задава въпроси, а отговорите оставя на всеки един фен. Главните функции са поверени на Елеонора Иванова и Цветелина Стоянова, а звездният кино екип се добавя от обичани български артисти като Любомир Нейков, Димитър Рачков, Кръстю Лафазанов, Стефан Мавродиев, Виктор Калев и други В световен мащаб това е първият пълнометражен филм у нас, сниман напълно с мобилен телефон.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР