Най-новите LG монитори с ергономични стойки предлагат пълно движение на

...
Най-новите LG монитори с ергономични стойки предлагат пълно движение на
Коментари Харесай

Новите монитори LG ERGO предлагат пълно движение на дисплея и перфектна позиция на екрана

Най-новите LG монитори с ергономични стойки оферират цялостно придвижване на екрана, което следва съвършено равнището на очите. Увеличената еластичност на стойката Ergo предлага разширена ергономична конфигурация, която обезпечава съвършена позиция на екрана за по-удобна и устойчива работа на потребителя. Благодарение на нея, мониторите могат да се разгъват и прибират до 180 мм, да се завъртат на 280˚ и да се наклоняват с 25˚.

Един от най-впечатляващите модели е 34-инчовият екран Той предлага повече пространство за работа - UltraWideTM QHD eкранът му е с резолюция 3440x1440 и съответствие 21:9, което го прави съвършен за наблюдение на огромни размери видеоматериали за редактиране и голям брой аудио добавки и резултати, които могат да се демонстрират мигновено.

Този екран дава отговор на промишления стандарт HDR10 за висок динамичен обсег на база на цветова гама sRGB 99%, като поддържа характерни равнища на цветовете и яркостта, което дава опция на потребителите да се любуват на надълбоко въздействащите цветове на наличието.

Моделът е извънредно подобаващ за хората, които прекарват дълги часове пред екрана - синята светлина е понижена, с цел да спомогне за редуцирането на умората на очите. Режимът за четене основава екран с температура на цвета, сходна на този на хартията, осигурявайки оптимални условия.

Мониторът е с невероятна мощ, която прекатурва визиите на всяка игра. Той има скорост на освежаване от 1 милисекунда, което е сравнимо с TN скоростта. По този метод моделът предлага минимално остатъчно изображение и малко време за реакция, което обезпечава напълно нова успеваемост при игрите.



Мониторът поддържа необятен цветови набор - 98% от цветовата гама DCI-P3, като предава цветовете с висока точност, с цел да бъдат възпроизведени с HDR10, давайки опция за потапяне в реалистична образна среда. Независимо от това от коя страна на бойното поле са, геймърите изпитват възприятието, че са в центъра на действието.

Високата скорост от 144 Hz им дава опция да видят по-бързо идващия кадър и усилва плавността на изображенията. Така геймърите могат да реагират бързо на дейностите на съперниците и да се прицелват по-лесно. Мониторът 27GN880 е тестван от NVIDIA и публично е доказан за съчетаем с G-SYNC®, като отстранява трептенето и накъсването за по-гладко и по-бързо игрово преживяване.

Мониторът е с 27-инчов 4K IPS екран, който обезпечава комфорт за очите при работа, като понижава изместването на цветовете при гледане от разнообразни позиции. С sRGB 99% и VESA DisplayHDR400, той дава впечатляващо качество на картината във формат 16:9 и резолюция 3840x2160.

Компактният дизайн на този модел му разрешава да заема доста дребна част от повърхността на бюрото, а също по този начин способства и за по-лесен монтаж единствено с едно тракване. Решението „ USB-C един кабел ", предлагано от 27UN880, оказва помощ на потребителите да понижат безпорядъка на работното място, като дава явен 4К екран, мощ (до 60W) за зареждане на преносим компютър и прекачване на данни посредством един кабел.

Всеки един от трите модела LG монитори предлага несравнимо улеснение, извънредно качество на картината и ергономичен дизайн, подобаващ за всички, чиито специалности за свързани с превозване на огромна част от времето пред екрана.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР