Най-новите автомобили на Джийли Старрей“ блестят в град Кувейт. Китайският

...
Най-новите автомобили на Джийли Старрей“ блестят в град Кувейт. Китайският
Коментари Харесай

Кувейт се отваря за новите тенденциите в автоиндустрията с ново изложение

Най-новите коли на „ Джийли Старрей “ блестят в град Кувейт. Китайският авто производител демонстрира своя нов джип, с мощ от 218 к. с. и високо безвредно тяло на каросерията. Колата е една от 28 известни марки, които вземат участие в автомобилното ревю. След 13-годишна пауза шоуто се завърна с най-новите, типичен и първокласни модели на пазара. Тук са и коли на „ Мазерати “, „ БМВ “ и „ Рейндж Роувър “.

За компанията уредник е доста значимо, че секторът бележи бурно развиване в последните години.
Автомобилният бранш е един от най-важните в Кувейт. Привлича вниманието на всевъзможни хора, без значение дали жители на Кувейт или чужденци, мъже или дами.
Таха Бесар – общоприет управител на Space Enents

Да забележим бранш като този, който не е имал изложби от 13 години, само че сплотява всички играчи на едно място, беше една от въпросителните, пред които бяхме изправени. Започнахме да работим по въпроса и към този момент постигнахме задачата си. Вижте шоуто в този момент, то към този момент е реалност.

Изложението е чудесна опция за феновете на коли да видят и сравнят разнообразни модели и марки, съгласно желанията и дълбочината на портфейла си. И защото се намират в пустинна страна, евентуално ще им би трябвало и кола, подобаваща за сафари.

Една от секциите приютява типичен и ретро модели. Американски и европейски марки също участват на шоуто.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР