Най-новата разпродажба в онлайн магазина на А1.bg предлага на потребителите

...
Най-новата разпродажба в онлайн магазина на А1.bg предлага на потребителите
Коментари Харесай

А1 намалява цени с до 50% за новата учебна година

Най-новата ликвидация в онлайн магазина на А1.bg предлага на потребителите бюджетни устройства и флагмани на привлекателни цени

А1 разгласи нови понижения на 10 модела смарт телефони от своето портфолио. Промоционалните цени са в действие от 14 септември, ден преди началото на новата образователна година, и ще бъдат годни до 4 oктомври. Сред моделите са включени както бюджетни оферти, по този начин и едни от водещите устройства на 2020. Различните смарт телефони се оферират с отстъпки сред 10 и 50% от постоянните им цени, като промоцията важи единствено при закупуването им с избрани тарифни проекти от А1.

Бюджетните устройства са изключително подобаващи за по-малки деца, които биха лимитирали потреблението им до ненатоварващи видеоигри, диалози и чат приложения. Този вид устройства се отличават и с най-голяма отстъпка в процентно отношение, като при моделите и тя доближава до внушителните 50 %, при покупка с тарифен проект A1 One Unlimited 2XL. Цените и на двете устройства са по 29,99 лева в брой с този тарифен проект.

Моделът на Huawei идва в комплект с външна батерия ttec PowerCard 5 000 mAh, а този на Alcatel – със слушалки ttec Rio. 35 на 100 понижение има в цените на, който излиза едвам 110,49 лева в брой при покупка в брой с тарифен проект А1 Оne Unlimited 2XL. Със същия тарифен проект и 30% отстъпка може да бъде закупен и смарт телефон от личната серия на А1 –. Тези два модела също идват в комплект с удобен аксесоар – ttec PowerCard 5 000 mAh.

Oт А1 са планували и устройства от междинния клас в своята промоционална акция. С 25% са понижени цените на и. Това значи, че сега цените им са надлежно 262,49 лева и 397,49 лева в брой в композиция с А1 One Unlimited 2XL. С 10 на 100 е понижена цената и на най-новия представител на междинния клас в портфолиото на А1. Дебютният модел на OnePlus в А1 –, се предлага за 548,98 лева в брой със същия тарифен проект.

По-скъпите устройства са ориентирани към консуматори на възраст, на която са склонни да ги пазят. В същото време огромните им екрани и опциите за работа с натоварващи стратегии ги трансформират в скъп асистент при отдалеченото образование, в случай че се наложи връщането му и през идната образователна година.

Моделите във високия ценови клас са понижени с 15% от постоянните си цени, само че в безспорна стойност това са равнява на съществени суми. Устройствата включват, който идва в комплект със смарт часовник, както и новите флагмани от S-серията на Samsung – и. Двата модела на корейския производител се оферират в комплект с ttec ReCharger 10 000 mAh.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР