Най-новата песен на фолк певиците Галена и Цветелина Янева е

...
Най-новата песен на фолк певиците Галена и Цветелина Янева е
Коментари Харесай

Първо в БЛИЦ: Галена и Цвети Янева пускат нова песен

Най-новата ария на фолк певиците Галена и Цветелина Янева е изцяло подготвена. Дуетът сред двете фолк диви е изработен в студиото на румънския продуцент и артист Кости Йонита. Въпреки че изпълнителките не издават доста детайлности към колаборацията, Цвети Янева показа от страницата си във фейсбук, че „ Дуетът е записан, в този момент ще се снима клипът! ".

Феновете пък към този момент са в очакване на идния сингъл, като не крият очакванията си парчето да повтори триумфа на „ Пей, сърце “ от 2016-а година.

Междувременно Галена към този момент е подготвена за своето следващо турне в Америка, което ще започва до дни. Концертите на певицата са избрани за 9 май в Лас Вегас, 12-ти - в Чикаго и 13-ти – в Маями.

“Често пея в чужбина, срещам се с доста българи и чужденци, само че постоянно приказвам с горделивост за България! Имаме си всичко – планини, реки, море, минерални извори, прекрасен климат, четири сезона… безусловно всичко. Трябва да се гордеем с това! Нашите земи са плодородни, прелестни, красиви “, показа в родолюбив жанр Галена.

Тя добави още, че целия ни народ би трябвало да бъде горделив със своята народност. „ Трябва да сме обединени, би трябвало доста да се държим и да не сме чуждопоклонници “, безапелационна е певицата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР