Най-новата млада чалга звезда на небосклона прави пробив през Шоуто

...
Най-новата млада чалга звезда на небосклона прави пробив през Шоуто
Коментари Харесай

Протеже на Слави Трифонов стана чалгарка

Най-новата млада чалга звезда на небосклона прави пробив през Шоуто на Слави, научи HotArena.

Преди няколко дни Енна пусна дебютната си ария „ Труден за ликвидиране “. Поп-фолк парчето е в колаборация с различен млад реализатор Лео.

Оказва се, че Енна е взела участие в кастингите за детската Евровизия през 2015. Тогава Елеонора, както е същинското име на момичето е едвам 11-годишна. Малката певица се пробва да впечатли журито отпред със Слави Трифонов с емблематичната любовна ария I will always love you.

Имена този кастинг се оказва решителен в живота на девойката , която отпада от конкуренцията за детския песенен конкурс, само че взема решение да се занимава професионално с музика. От дребна родителите и нейните учители я дефинират като дете на изкуството, написа „ България Днес “. Елеонора взе участие в десетки състезания, надпревари по пеене, изобразяване, актьорско майсторство и други. Мечтае за огромна сцена още от ранна детска възраст.

Часът й настава когато става част от музикалната компания на Оцко.  Елеонора избира псевдонима Енна, а от почтеното й детско лъчение няма и помен.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР