Най-накрая се случва! Мъжът, когото харесваш те покани на истинска

...
Най-накрая се случва! Мъжът, когото харесваш те покани на истинска
Коментари Харесай

Първото впечатление е най-важно – направи го, като му спреш дъха още на първата ви среща

Най-накрая се случва! Мъжът, който харесваш те предложения на същинска среща. Вечеря, свещи, цветя! Досущ като във филмите. Имаш възприятието, че сънуваш и не може да повярваш, че това ти се случва. Не ти е първата любовна среща, само че вълнението е толкоз огромно и завладява цялото ти тяло. Не знаеш какво да правиш, страхуваш се, че ще позволиш на терзанието да ти попречи да се представиш добре. Искаш той да те хареса. Искаш след тази среща да последват още доста такива. С него.

Но това ще стане, само в случай че и двамата си допаднете. Трябва да внимаваш какво ще приказваш и по какъв начин ще се държиш. Мъжете обръщат внимание на всеки един подробност от роклята, с която си, до думите, които изричаш. Искаш непременно той да те хареса? Остани с нас и ще схванеш по какъв начин да го постигнеш.

Ето някои препоръки, които ще ти оказват помощ на първа среща с него.

Запази успокоение

Най-важното от всичко е да изглеждаш спокойна. Да, в теб бушува стихия и смесените страсти надвиват и е неизбежно да изглеждаш по този начин, като че ли нищо не се случва вътре в теб, само че намерения добре. Това е просто среща. Не е на живот и гибел. Щом те е поканил, значи демонстрира интерес към теб.

Ако изглеждаш нервна, ще започнеш да се държиш като такава и рискуваш той да те намерения за странна. Да запазиш успокоение е от значително значение по какъв начин се протече вечерта. Спокойствието е мъчно постижимо, само че и доста потребно. И постоянно оказва помощ във всяка една обстановка.

Покажи убеденост

Нямаме поради да държиш високо главата си и да гледаш с неуважение. Точно това би отблъснало всеки мъж, без значение какъв брой те харесва. Но би трябвало да помниш, че увереността е тази, която ни тласка напред и ни оказва помощ да се оправяме с компликациите и трудностите, които животът ни сервира. Бъди малко по-уверена. В този миг нямаш потребност от подозрения за себе си.

Да, знаем, че се съмняваш дали си красива или задоволително добра, с цел да излезеш с мъж като него. Но в случай че мислиш по този метод, ти вредиш на себе си. Успокой се и имай малко повече самочувствие. Щом те е поканил да излезеш с него – ясно е, че те харесва. Но знаеш, че това не е задоволително изискване, с цел да продължи да излиза с теб и да се влюби, нали? Но държанието е.

Впечатли го с разум

Точно в този момент е моментът, в който може да го изненадаш по доста прелестен метод. Ясно е, че е харесал външността ти, само че може да го впечатлиш с още по-красива сърцевина. Да, опаковката е значима, само че каква изгода от нея в случай че наличието не коства?

Подхвани забавни тематики, които изискват изчерпателен диалог. Нямаме поради цялата ви вечер да премине в диалог за Втората международна война, само че ще му направиш положително усещане, когато разбере, че с изключение на красива си и интелигентна. Знаеш, че това е рядко срещана композиция, която очарова мощно всеки мъж.

Не на телефона на първа среща

Има огромна възможност да го подразниш в случай че от самото начало поглеждаш към екрана на телефона си и даже още повече го използваш, до момента в който той ти приказва. Може би искаш да споделиш на другарка по какъв начин минава вечерта или пък се притесняваш в неговата компания, а телефонът ти е идеалното избавление за това, само че по този метод ще създадеш неверно усещане и той ще си намерения, че не проявяваш интерес, както и почитание към него.

Ако в действителност се обезпокоена доста и не може да се контролираш, най-добре е да му споделиш това. Няма нищо срамно в терзанието, само че той няма по какъв начин да знаеш, че това е повода за странното ти държание.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР