Звездата на Ливърпул Луис Диас омаловажава предложенията за лятно напускане,

...
Звездата на Ливърпул Луис Диас омаловажава предложенията за лятно напускане,
Коментари Харесай

Луис Диас омаловажава трансферната връзка на ПСЖ с бъдещата декларация на Ливърпул

Звездата на Ливърпул Луис Диас омаловажава предложенията за лятно овакантяване, като упорства, че „ предстоят страхотни години “ за Червените

Диас се причисли от Порто през януари 2022 година Той има контракт с Анфийлд до 2027 година, само че се говореше за трансфер преди този момент с Пари Сен Жермен измежду обвързваните страни.

ПСЖ може да е на пазара за ляв -напред това лято, с Килиан Мбапе на път за Реал Мадрид. Младият гений Брадли Баркола запълва отляво на моменти, само че напускането на Мбапе може да освободи място за по-опитно попълнение.

Възможно е лято на промени в Мърсисайд с напускането на Юрген Клоп и завръщането на Майкъл Едуардс. Мнозина обаче изтълкуваха последните мнения на Диас като знак, че той е благополучен в клуба.

„ Израстнах доста “, сподели Диас пред клубните медии, откакто завоюва премията за състезател на месеца на Ливърпул за април. „ От началото на моята кариера до през днешния ден усещам, че с изминаването на дни, години, преживяването на всеки опит във всеки друг тим, идв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР