Най-много пътни инциденти стават от човешки грешки. Това заяви популярният

...
Най-много пътни инциденти стават от човешки грешки. Това заяви популярният
Коментари Харесай

Димитър Илиев: Ще актуализираме обучението на водачите на МПС

Най-много пътни произшествия стават от човешки неточности. Това съобщи известният български авто играч Димитър Илиев, който към този момент е и консултант на премиера Кирил Петков по въпросите на пътната сигурност.

Той акцентира, че затова цялата образователна методология по подготовката на водачите би трябвало да бъде обновена, залагайки се на концепцията за образование през целия живот.

Димитър Илиев взе участие в провелата се през днешния ден координационна среща сред разнообразни виновни институции, на която бяха разисквани предпочитани политики в тази област и начертани съответни стъпки за повишение на пътната сигурност.

Експертът акцентира, че към този момент са небелязани краткосрочни ограничения, за които още през днешния ден ще стартира засилен надзор.

От през днешния ден стартира засилен надзор за потребление на колани на задната седалка на автомобила, както и потребление на специфични детски столчета, разгласи той. Това са ограничения, които незабавно ще дадат резултати, счита съветникът на премиера по пътна сигурност.

За цялостна назадничавост към наглите водачи и към тези, които умишлено се качват зад кормилото след приложимост на алкохол, прикани още Димитър Илиев. Той добави, че неприятните пътища в страната също са причина за голям брой произшествия.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР