Най-младият притежател на диплома за висше образование ще стане Лоран

...
Най-младият притежател на диплома за висше образование ще стане Лоран
Коментари Харесай

9-годишно дете взима диплома за висше образование

 Най-младият собственик на тапия за висше обучение ще стане Лоран Саймънс от Холандия. След няколко месеца той ще приключи Техническия университет в Айндховен, оповестява БГНЕС.

Лоран учи във Факултета по електротехника. В университета постъпва преди една година, откакто взима документа си за приключено приблизително обучение. 6-годишната гимназиална стратегия за образование детето знамение приключва единствено за година и половина. 

След лятната почивка постъпил в университета, чиято стратегия минал доста по-бързо от своите връстници.

Момчето има IQ 145 и има фотографска памет. 9-годишният Лоран споделя, че математиката е обичаният му предмет.

Желанието му е да стане кардиохурург. Още до момента в който учи в учебно заведение, момчето изкарва курс в Медицинския факултет на Университета в Амстердам. Мечтата му е да открие средство за удължение живота на хората.

Майката на Лоран е от Холандия, а татко му е белгиец. Момчето е родено в Белгия, след което фамилията се мести да живее в Холандия.

Родителите му разбрали доста рано, че в фамилията им пораства дете знамение. Бащата споделя, че от напълно дребен синът му не се интересувал изключително от играчки, за разлика от другите деца.

" Ако на следващия ден реши да стане дърводелец, за нас няма да бъде проблем. Стига това да го прави благополучен ", споделя бащата, когато момчето постъпва в университета.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР