Най-мащабното мото мероприятие в област Русе се организира от мото

...
Най-мащабното мото мероприятие в област Русе се организира от мото
Коментари Харесай

Над 2000 души се събират на най-мащабното мото мероприятие в Русе

Най-мащабното мото мероприятие в област Русе се провежда от мото клуб

Всяка година грандиозния мотосъбор се организира наоколо до река Дунав. Учaстниците са над 2000 души, а продължителността е три дни.

Събитието постоянно стартира в петък вечер и приключва в неделя. На място се предлага кетъринг с над 400 седящи места. Изгражда се сцена с професионален озвучител и осветяване.



Мястото, където се организира мотосъбора постоянно е околност с огромна поляна и гора, която предлага съвършени условия за къмпингуване. Към мероприятието се причисляват хора от цяла България, запалени мотоциклетисти от Македония, Сърбия, даже и от Америка.



През 2022 година мотосъбора ще се организира при започване на месец юли, в местността Стълпище (Русе). Датите са: 01.07 - 03.07. В петък е самото разкриване, което ще приключи с концерт на групите: Explicit, Second to None, Soda acoustic. В събота в 13:00 часа е проведено мото-драг съревнование. По време на надпреварата ще бъде затворен пътен сектор на основен път I - 5 в региона на хижа Приста до бензиностанция ПЕТРОЛ.



Вечерта ще продължи с радостни игри за дребни и огромни, а в по-късните часове ще забият великите рок-динозаври от група СИГНАЛ. През цялото време за положителното въодушевление ще се грижат екипите от кетъринга.



Друга атракция, която са подготвили ДУНАВСКИ БРАТЯ е пътуващото читалище "Бащино огнище “ и неговия основател Ивайло Шопски. Ивайло Шопски е публицист и родолюбец. Със своята самодейност за пътуващо читалище, той съумява да запознае децата с живота на български исторически персони и да сервира информацията по атрактивен метод.

Освен нужната информация за събитието, ДУНАВСКИ БРАТЯ са подготвили къс текст с акцент върху мото облеклото и мото аксесоарите, които се грижат за комфорта и сигурността на мотоциклетиста.

Мото каска

Мотоциклетните каски са главно съоръжение за сигурност за мотоциклетистите. Не бива да се качвате на мотоциклет без каска! Избирайте, които да ви защищават и да изглеждате достоверно на вашия мотоциклет. Пазарът предлага елегантни, отворени мотоциклетни каски за скутери или чопъри, затворени интегрални мотоциклетни каски за туристически мотоциклети. А се отличават с редица потребни и атрактивни елементи. Всяка каска би трябвало да е сертифицирана по най-строгите европейски стандарти за сигурност и да прилепва съвършено към главата.

Светлоотразителни детайли

Автомобилите са задоволително огромни и ваша е отговорността да станете допустимо най-видими за водачите на коли. Ако планирате да карате при всевъзможни условия, изберете и, която е със светлоотразителни детайли.

Мото ръкавици

Мото ръкавиците са свързани с вашата сигурност. Те защищават ръцете ви от слънце и вятър, оказват помощ ви да държите крепко кормилото, даже когато дланите ви се потят. Те топлят ръцете ви в студените дни – нещо значимо, когато сте на пътя. Изберете, които изцяло покриват ръцете ви и стигат до маншетите на якето, тъй че кожата да не е открита.

Мото облекло: панталон и яке

Въпреки че денят може да е парещ, въпреки всичко носете дълги панталони и яке. Избирайте якета от издръжливи материи. Вашето и би трябвало да е оборудвано с протектори с маркировка CE, което значи, че дават отговор на европейските стандарти за сигурност.

Мото ботуши

, към момента се смятат за защитна екипировка в света на мотоциклетизма. Искате здрави, твърди ботуши, които не се усукват и огъват елементарно, тъй като би трябвало да поддържат краката и глезените ви устойчиво, когато карате. Качествените мото ботуши са с неплъзгащи се подметки и подсигуряват чудесно сцепление с педала. Потърсете ботуши, които се простират най-малко до глезените и държат глезените и ходилата ви устойчиво.

Момчетата от мото клуб ДУНАВСКИ БРАТЯ ви чакат на идното събитие и ви поучават да цените комфорта и сигурността, когато сте на пътя!
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР