Най-мащабната информационна кампания против трафика на хора - Walk For

...
Най-мащабната информационна кампания против трафика на хора - Walk For
Коментари Харесай

Шествие срещу трафика на хора ще се проведе днес във Варна

Най-мащабната осведомителна акция срещу трафика на хора - Walk For Freedom – „ Поход за независимост ”, ще се организира във Варна през днешния ден от 11.00 ч., напомня Moreto.net.

Началната точка е Фестивалният и конгресен център. След това шествието ще продължи по бул. „ Княз Борис I “ и ще приключи на площад „ България “.

Инициативата е във връзка 18 октомври – Европейски ден за битка с трафика на хора, уредник е фондация “А21 България ”, със съдействието на дирекция „ Превенции “ към Община Варна, локалната комисия за битка с трафика на хора (МКБТХ) и Фондация „ SOS – фамилии в риск “. В похода ще се включат възпитаници от варненските учебни заведения, в които има разкрити учебни превантивни клубове, студенти от варненските университети, представители на Фондация „ SOS – фамилии в риск “ и чиновници на дирекция „ Превенции “, Община Варна.

Целта е по нетрадиционен метод да  се насочи публичното и медийно внимание в посока предварителна защита и повишение информираността към казуса с едно от най-сериозните  закононарушения – трафика на хора.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР