Най-малко трима души са ранени при сблъсък на на японските

...
Най-малко трима души са ранени при сблъсък на на японските
Коментари Харесай

Най-малко трима ранени при сблъсък на подводница с търговски кораб в Япония

Най-малко трима души са ранени при конфликт на на японските сили за самозащита с търговски транспортен съд край крайбрежията на префектура Кочи, заяви Киодо, базирайки се на военни чиновници.
Както сподели по-рано генералният секретар на японското държавно управление Кацунобу Като, не са регистрирани повреди по корпуса на двата кораба. Според източници от организация Киодо обаче вследствие на конфликта подводницата на японските сили за самозащита е получила леки повреди в горната част на корпуса, само че това не визира нейния надзор. Предполага се, че конфликтът е станал, до момента в който подводницата се е гмуркала. Освен това се оповестява, че трима от чиновниците на подводницата са получили леки пострадвания.
 Кои са най-загадъчните подводници в света? (СНИМКА) Кои са най-загадъчните подводници в света? (СНИМКА)
Четири свръхсекретни подводници се опита да характеризира специалист от уеб страницата Covert Shores. Те даже нямат обществени имена и данните за тя...
След случая в офиса на японския министър председател Йошихиде Суга беше призован спешния щаб за събиране и разбор на входящата информация. Самият началник на държавното управление заповяда да се направи всичко належащо, с цел да се подсигурява сигурността на хората на борда и неотложно да се осведоми популацията за развиването на обстановката.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР