Най-малко трима души бяха убити, а други петима бяха ранени,

...
Най-малко трима души бяха убити, а други петима бяха ранени,
Коментари Харесай

Стрелба в университет в САЩ, има загинали и ранени

Най-малко трима души бяха убити, а други петима бяха ранени , откакто въоръжен мъж откри пукотевица в академични кампус в Съединени американски щати.

" Има три доказани смъртни случая. Това е в допълнение към петимата потърпевши, които са превозени в болница ", заяви полицията на Мичиганския държавен университет в Twitter.

Заподозреният е избягал от мястото на случая и полицията се пробва да го залови. Той е разпознат като " невисок мъж с маска, евентуално негър ", наподобява е бил самичък и се е движел пешком.

На студентите и личния състав е било подредено да се укрият на място.

Губернаторът на Мичиган Гретхен Уитмър беше осведомена за стрелбата и съобщи, че полицията работи по обезопасяването на региона. " Нека довечера прегърнем общността на спартанците ", написа тя в Twitter, визирайки спортното лого на университета.

Стрелбите в учебни заведения и университети са обезпокоително постоянно срещани, като част от по-широка вълна на принуждение с огнестрелни оръжия в Съединени американски щати, където през последните години разпространяването на огнестрелни оръжия внезапно набъбна.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР