Моето име беше замесено в казуса Да запазим Корал, но

...
Моето име беше замесено в казуса Да запазим Корал, но
Коментари Харесай

Никола Минчев: Може да се окаже, че Да запазим Корал е един медиен фойерверк преди изборите

Моето име беше забъркано в проблема " Да запазим Корал ", само че то изскача по данните на един от документите. Аз не съм взел участие в подписването на Кирил Петков. За Лена Бориславова също не мога да кажа. Има способени органи, които би трябвало да проверяват и открият дали има нарушавания. Важно е дали този проблем ще загуби своето внимание след изборите, в случай че това стане, ще се окаже, че е било просто един медиен фойерверк. Когато такива проблеми се вадят тъкмо преди избори наподобява, че са интензивно мероприятие. Това съобщи в ефира на Никола Минчев от " Продължаваме Промяната - Демократична България ". 

Според него, с всеки сходен скандал, партиите " отвращават " гласоподавателите и това се отразява на изборната интензивност.

Той разяснява и още една краткотрайна комисия в Народното събрание, обвързвана с активността на Нотаруиса.  " Тези, които би трябвало да проверяват Нотаруиса се оказва, че са тежко забъркани. Липсата на институционална интензивност от страна на прокуратурата по такива проблеми, демонстрира, че има проблем в независимостта й. Не бих споделил, че в границите на Комисията за Нотариуса сме разплели някакъв възел, въпреки всичко направихме всичко допустимо да съберем колкото е допустимо повече данни и за съответни магистрати, които са били свързани с Мартин Божанов, а и с Петьо Еврото ", сподели Минчев. 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР