Най-малко шестима души са ранени, след като шофьор умишлено е

...
Най-малко шестима души са ранени, след като шофьор умишлено е
Коментари Харесай

Няколко ранени след умишлен опит за прегазване във Филаделфия

Най-малко шестима души са ранени, откакто водач съзнателно е насочил против тях управлявания от него автомобил, предава американският ефирен канал ABC News, като прецизира, че случаят се е случил на улица в северната част на Филаделфия.

Driver is in custody after allegedly deliberately running over pedestrians in North Philadelphia. https://t.co/K5qRIi9Xwf
— The Tornado News (@TheTornadoNews) 17 април 2019 година
Заподозреният – мъж на 44-годишна възраст, чието име не се разкрива, е " блъснал съзнателно група хора ". Информацията за случилото се е на локалната полиция, осведоми Агенция " Фокус ". Уточнява се, че преди този момент мъжът е влезнал в кавга – защо тъкмо, остава неразбираемо. Открит е и въпросът дали разногласието е бил с някой от потърпевшите при случая.
Трима мъже и три дами, на възраст от 17 до 42 години, са блъснати от колата и са превозени в болничното заведение. Двама от потърпевшите са в сериозно положение - мъж и 17-годишна жена, потвърдиха от полицията.
Според ABC очевидец на случилото се споделя, че шестте жертви безусловно са издърпали мъж на междинна възраст от колата му и са почнали да го бият и ритат. След това различен мъж, евентуално брат му, опитал да ги прегази, евентуално с цел да го избави. Мъжът е задържан.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР