Най-малко осем души бяха ранени тази сутрин при сблъсък между

...
Най-малко осем души бяха ранени тази сутрин при сблъсък между
Коментари Харесай

Влак и полуремарке се удариха в Германия. Осем ранени

Най-малко осем души бяха ранени тази заран при конфликт сред пътнически трен и полуремарке на прелез покрай Рендсбург, Северна Германия, заяви полицията, представена от Агенция Франс Прес.

Влакът, в който е имало 22-ма пасажери, е блъснал полуремаркето към 4.30 часа локално време (5.30 ч. българско), оповестиха силите на реда за Агенция Франс Прес. По още неустановена причина полуремаркето е било блокирано на прелеза, само че водачът му съумял да излезе от транспортното средство в последния миг, изясни представител на полицията за организация ДПА.

Двама от ранените са в тежко положение. Един от потърпевшите е трябвало да бъде превозен с хеликоптер към най-близката болница.

Част от влаковата комбинация е дерайлирала. Железопътният трафик сред северната част на страната и Хамбург, ще бъде мощно усложнен до края на днешния ден, съгласно полицията.

През октомври предходната година минимум 16 души бяха ранени при сходен случай сред районен трен и полуремарке, само че тогава злополуката беше в Южна Германия, покрай Боденското езеро.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР