Най-малко двама души са загинали при руски атаки с дронове

...
Най-малко двама души са загинали при руски атаки с дронове
Коментари Харесай

Киев съобщи за нови руски атаки в Източна Украйна, има жертви

Н ай-малко двама души са починали при съветски офанзиви с дронове и бомби през миналата нощ в източните украински Сумска и Донецка област, съобщиха местните управляващи, представени от Ройтерс.

(*Видеото е архивно)

" Руснаците пуснаха бомба над град Мирноград в Донецка област, вследствие на което починаха двама и бяха ранени петима души ", съобщи началникът на районната военна администрация Вадим Филашкин в профила си в обществената мрежа Telegram.

Военната администрация в Сумска област заяви, че има жертви вследствие на удар на съветски дрон по жилищен блок.

Администрацията oтбеляза, че 30 жилището в пететажния блок са били развалени, от които 15 са понесли съществени вреди. Десет души са избавени от отломките, осем от които са претърпели пострадвания.

Руска ракета е поразила нощес два жилищни блока в украинския град Кривой Рог, при което са починали четирима и са били ранени минимум 50 души.

Президентът на Украйна Володимир Зеленски, който е роден и израснал в града, похвали на профила си в Telegram избавителните екипи и добави, че Русия ще бъде държана виновна.

Руските управляващи в областите, граничещи с Украйна, в сряда рапортуваха, че Киев е направил масирана офанзива с дронове за втора поредна нощ, като съществена цел още веднъж е била енергийната инфраструктура.

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР