Най-малко деветима души са били убити, а 60 – ранени,

...
Най-малко деветима души са били убити, а 60 – ранени,
Коментари Харесай

Троен самоубийствен атентат в Мали

Най-малко деветима души са били убити, а 60 – ранени, рано тази заран при троен гибелен бомбен атентат в централната част на Мали, заяви представител на районния губернатор за Ройтерс, съобщи Българска телеграфна агенция.

Взривът унищожи към 20 къщи в квартала. Загинали са общо 9 души, а към 60 са ранени, всичките – цивилни, сподели представителят по телефона. По-рано през днешния ден държавното управление на западноафриканската страна излезе с изказване, прочетено по националната телевизия, че армията е предотвратила „ терористична офанзива “ в Саваре.

Три транспортни средства, цялостни с експлозиви, бяха унищожени от армейски дрон, беше казано в изказването, без да се дава информация за вреди или жертви. За момента никой не е поел отговорност за нападението.

Кадри, споделени в обществените мрежи, демонстрират няколко здания, измежду които и бензиностанция, които са разрушени от гърмежа, както и ранени хора, на които се оказва помощ. Ройтерс не е съумяла да удостовери достоверността на тази фрагменти.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР